Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online 4-home.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 10 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi banii inapoi, mai putin pe cei de livrare.

AtentiePot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr.65 B, Bl. G, Sc.3, Et.3, Ap.16,CAMERA 2 , cod postal: 061702

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0722 177 052, 0722 460 319 sau scrie la comenzi@4-home.ro

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vrei sa primesti banii inapoi si sa renunti la comanda, acestia iti vor fi returnati in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ai informat asupra deciziei tale. Vom face tot posibilul ca suma sa fie returnata cat mai curand.