Noutăți de la Târgul Internațional de Textile pentru Casă Istanbul 2016

Pentru păstrarea calității produselor noastre și pentru a fi constant informați despre noutățile din industria textilă, 4-Home a participat la Târgul Internațional de Textile pentru Casă desfășurat între 17-21 mai 2016 în Istanbul.

Aproximativ 1000 de expozanți și-au prezentat noutățile și gama de produse, motiv pentru care vă prezentăm produsele din bumbac organic certificate GOTS ce se aliniază ultimelor tendințe și care sperăm să apară în curând și pe www.4-home.ro.

Lenjerii de pat din bumbac organic

Halate de baie pentru adulți

Prosoape și articole pentru pătuț copii

Vă reamintim că 4-Home promovează și comercializează doar produse 100% naturale,  din bumbac organic, obținut din semințe nemodificate genetic, fără pesticide sau îngrășăminte chimice. Global Organic Textile Standard (GOTS) este cea mai strictă certificare pentru produsele textile eco friendly și se referă la toate aspectele legate de producția textilelor organice, inclusiv creșterea, prelucrarea, fabricarea, ambalarea, etichetarea, vânzarea și distribuția fibrelor naturale. Produsele 4-Home sunt toate certificate GOTS  pentru ca dumneavoastră să aveți garanția calității.

One thought on “Noutăți de la Târgul Internațional de Textile pentru Casă Istanbul 2016

  1. dana says:

    Felicitari pentru initiativa de a incanta romanii cu astfel de produse! Am achizitionat paturica personalizata si cadoul a fost bine venit si de cei mici dar si de cei mari :). Multa bafta si recomand cu caldura produsele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *