4-Home vine cu o serie de produse inovatoare din bumbac organic, cu modele exclusiviste și linii estetice ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde ecologice și așteptări la nivel internaţional. Materialele textile sunt 100% de origine organică, oferind un design modern şi culori naturale. Mai mult, toate produsele sunt în conformitate cu standardele ISO 9001 pentru calitatea producției, au un impact redus asupra mediului, respectând standardele Oeko-Tex 100, iar procesul de producţie este unul ecologic ce respectă standardele organice globale pentru textile (GOTS).
Indiferent dacă preferi genul clasic, contemporan sau eclectic, 4-Home îţi oferă produse 100% naturale, idei și accesorii pentru a te ajuta să decorezi şi reamenajezi sustenabil, inteligent şi elegant, bucurându-te de stilul organic zi de zi.
Produsele noastre sunt din bumbac organic 100%, au o calitate atemporală, o eleganță contemporană, o variaţie de culori, texturi şi stări, care satisfac pe fiecare în parte.
Misiunea 4-Home este de a menţine satisfacţia clienţilor la cel mai înalt nivel prin produse de calitate, organice și care respectă standardele internaționale.